lauantai 19. lokakuuta 2013

Korin vaimentaminen sisäkäyttöä varten

Eilen illalla oli ylimäärästä aikaa, joten päätin vihdoin valmistella puttauspaikkaa talveksi. Ensiksi minun täytyi hieman pehmustaa koria, jotta naapurit eivät häiriintyisi. Löysin kaapista jonkun turhan ikivanhan lakanan ja leikkelin siitä 12 suikaletta. Nämä suikaleet pujotin jokaisen ketjun jokaisen lenkin läpi, jotta ketjut eivät pitäisi ääntä. Koitin putata koriin, mutta edelleen kuului voimakas ääni, kun pehmustetut ketjut osuivat keskitolppaan.

Niinpä kiedoin kangasta vielä tolpan ympäri ja lopun kankaat laitoin korin pohjalle. Uusi yritys ja kori oli kuin olikin todella hiljainen. Pakkohan sitä oli heti päästä testaamaan, joten vähän tyynyjä huonekalujen suojaksi ja sata puttia viidestä metristä eli eteisestä olohuoneeseen! Tulos oli vaatimaton 70/100, mutta edellisestä puttitreenistä onkin aikaa.

En ajatellut kuitenkaan jatkossa putata kotona, koska eihän tuo kori nyt mikään varsinainen sisustuselementti ole. Niinpä kannoin korin talomme urheiluvälinevarastoon, jossa se sain arvoisensa paikan rikkinäisen stepperin vieressä. Varastossa on myös tilaa putata yli seitsemään metriin asti. Talven harjoitukset ovat siis taattu. Saa nähdä menisikö ensi kaudella jokunen putti enemmän sisään, mikäli jaksaa nyt ahkerasti heitellä.

Korin loppusijoituspaikka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti