sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Ace Race Mikkeli

Lentävä kori :)
Tänään oli vuoden viimeisen frisbeegolfkilpailun vuoro Mikkelissä. Homman nimi oli sama kuin Jyväskylässä eli ässiä haettiin kahden kierroksen ajan.

Tällä kertaa olin ajoissa paikalla ja onnistuin saamaan vähän painavammat kiekot (167 - 169g). Jyväskylässä oli tyytyminen alle 160 grammaisiin. Painavammat kiekot tuntuivat hieman vakaammilta ja ainakin kämmeneltä heitettäessä paremmilta.

Mikkelin Ace Race rata oli rakennettu Mikkelin frisbeegolfpuiston yhteyteen vähän ratoja muokkaamalla ja uusia keksimällä. Täytyy sanoa, että järjestelyt olivat paremmat kuin Jyväskylässä ja erilaisten ratojen eteen oli nähty selkeästi enemmän vaivaa. Oli maahan puoliksi upotettua koria, korkeuksiin vaijerilla ripustettua koria ja jopa liikkuvasta tiistä heittelyä. Liikkuva tii oli peräkärryyn rakennettu tuoliviritelmä, jota vedettiin autolla. Kierrosten välissä sai myös pientä purtavaa grillistä, mikä oli erittäin positiivinen asia kevyen aamupalan jälkeen.


Oma suoritukseni oli sitä samaa kuin ennenkin. Eli läheltä mennään toisinaan ja toisinaan ei. Osumia ei taaskaan yhtään, mutta se ei menoa haitannut. Näinpä sentäs yhden holarin aitiopaikalta, kun poolikaveri heitti hienon kämmenannukan, joka kääntyi hyzeriin ja painui suoraan korin perukoille! Toisella kaverilla oli myös ässä todella lähellä, kun hän tempaisi Westsiden mustaan koriin todella kovaa ja suoraan keskelle. Kori kuitenkin antoi hieman periksi ja sylki kiekon ulos.



Mielipiteitä Mikkelin radasta


Mikkelin rata vaikutti ylipäänsä tosi mukavalta. Normirataa en siis pelannunt nyt, mutta näin kaikki tiipaikat ja korit. Radan aloituspaikalla oli kolme puttikoria ja pituusrange, missä oli mittaa yli sata metriä. Kaikilla heittopaikoilla oli opasteet ja tiit oli päällystetty tekonurmella. Suosittelen ehdottomasti kietämään, jos liikutte Mikkelissä!


Arvosana radalle: 

1 kommentti:

  1. titanium straightener - TITIAN STEAK, TILIH'S
    titanium straightener is a premium crafted micro touch hair trimmer in a unique design. A stainless steel handle with a babylisspro nano titanium hair dryer solid copper core is used for many different titanium cookware purposes  Rating: 5 titanium frames · venza titanium glow ‎1 review

    VastaaPoista