maanantai 23. syyskuuta 2013

Kenkäostoksilla

Jyväskylän Ace Racessa huomasin, miten tärkeät hyvät kengät ovat. Minulla oli vanhat lenkkarit jalassa, joista vesi meni läpi jo ennen kisan alkua. Ei ollut järin kivaa kävellä rata kahdesti ympäri märillä kengillä. Ennen Järvenpäähän menoa poikkesimme Hong Kong -tavaratalossa, mistä ostin halvimmat kumisaappaat, mitä löysin, jotta voisin jatkaa pelaamista. Jalat eivät enää kastuneet, mutta olivat rakoilla illalla kotiin tullessa. Kumisaappaat eivät siis olleet optimaaliset pelaamiseen, vaikka vettä pitivätkin.

Toivottavasti nämä DX-kengät eivät kulu yhtä nopeasti kuin Innovan DX-kiekot ;)

Näillä ei pitäisi liukastua
Siispä kenkäostoksille Espoon Budget Sporttiin. Tietenkin heti sisään tulessa odotti valtava kiekkohylly, jota oli pakko mennä tonkimaan. Löytyi sieltä yksi helmikin: Champion KC Firebird 172g. Minulla on jo bägissä Star-muovinen Firebird, joten en tohtinut ostaa tuota, vaikka mieli kyllä teki. Hintakin oli kohtuullinen: 14,90€.

Kenkäosastolle päästyäni katselin pitkään eri vaihtoehtoja, mutta vain kaksi kenkäparia pääsi loppusuoralle. Nämä olivat Reebok Premier Escape GTX sekä Halti Riva DX Low, jotka molemmat olivat 60 - 80 euron hintaluokassa. Reebok oli Goretex- ja Halti Drymaxx-pintainen eli ne molemmat olivat vedenkestäviä. Reebokit olivat vähän kevyemmät ja ne olisivat sopineet hyvin kesäpeleihin, mutta tähän aikaan vuodesta päädyin Haltin malliin. Haltin kengät olivat myös  hieman tukevammat ja niissä oli hyvä kuviointi pohjassa, joka toivottavasti takaa riittävän pidon syksyn liukkaille radoille.

Kaupasta ulos kävellessäni tein vielä pienen löydön. Piipahdin ale-osastolla ja näin samanlaiset Fireflyn Converse kopiot, jotka minulla oli jalassa, mutta eri värisenä. Kokokin täsmäsi, joten päätin katsoa hinnan, joka oli viisi euroa! Sainpa siis samalla kertaa uudet kengät sekä vapaa-ajalle, että frisbeegolffiin. Tällä viikolla pääseekin harjoittelemaan uusilla kengillä ja testaamaan samalla Vibramin uusia kiekkoja.

Varsin kohtuuhintaiset tulikärpäset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti